Arkista tarinaa

Tässä blogissa käsikirjoittamisen ja kuvallisen ilmaisun eri vuosikurssien opiskelijat kertovat tarinoita opiskelun arjesta Tampereen ammattikorkeakoulun Virtain toimipisteessä.
Tervetuloa blogimme lukijaksi! Lisätietoa opinnoista Virroilla

tiistai 17. syyskuuta 2013

Joko mennään ?!

Essi Tarvainen, Eveliina Liias, Tiia Tuhkasaari, Joni "Pehtis" Laakso, 12KUVA
"Ai paljon meillä oli vaihtoaikaa?" "Neljä minuuttia." "Mitä?!"

No kyllähän siinä ajassa ehtii! Rinkka selkään, kamera kaulaan ja juoksuksi. Tällainen oli yksi junanvaihto matkalla Amsterdamista Pariisiin, muissa neljässä oli hieman enemmän aikaa.


"Mä luulin että mä pissasin housuun! Mutta se olikin vain vettä!" totesi kauhunkankea opiskelija Disneylandin vuoristoradan jälkeen.


"Se on yhdensorttinen kaktus..." "No, no, è fico d'India!" "Eli siis ei oo kaktus, vaan intianviikuna... No googlataan sit ku päästään kotiin..." Hedelmät kuitenkin olivat hyviä, ja analyysimme kuuluu: persikan ja mangon oloista hedelmälihaa ja hieman lakan siemeniä suuremmat pikkukivet - eikun siemenet.


Istumme Nizzassa rannalla auringon laskiessa. "Ostitko taas esipaistettuja?" "En muuten kattonu!" [hahahahaa] "No?"

"On tää aika komee, mut on meillä Turengissa hienompi."


Olen isossa, hienossa goottilaisessa kartanossa. Kynttilälyhdyt valaisevat käytäviä kun laskeudun leveitä portaita alasaliin... KOP KOP KOP. "???" KOP KOP KOP. "Tiia! Ootsä hereillä? Joku koputtaa oveen! Voisitsä avata, täältä on niin vaikee tulla alas." Saimme siis lopulta yöjunassa passimme takaisin ennen saapumistamme Roomaan.

"I've sent two postcards," Tiia unissaan.


"Mitä täällä tapahtuu? Eikö yksikään rinkka menny intokiinaan? Kaikki tuli kotiin?"
Reilireissu - joko mennään

tammikuussa VäriTV:llä! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti