Arkista tarinaa

Tässä blogissa käsikirjoittamisen ja kuvallisen ilmaisun eri vuosikurssien opiskelijat kertovat tarinoita opiskelun arjesta Tampereen ammattikorkeakoulun Virtain toimipisteessä.
Tervetuloa blogimme lukijaksi! Lisätietoa opinnoista Virroilla

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Villi Visio nyt luettavissa!

Tänä keväänä TAMKin vapaavalintaiselle printtimediakurssille osallistui suurehko määrä opiskelijoita. Kirjoittamisesta kiinnostuneita tuli niin musiikki- kuin kuvapuoleltakin. Joukossa ei ollut myöskään pelkästään ensimmäisen vuoden opiskelijoita, vaan juttujen rustaajia saatiin monilta eri vuosikursseilta. Kaikki kurssilaiset eivät tunteneet toisiaan alkuvaiheessa, mutta lehden teko osoittautuikin loistavaksi tutustumiskeinoksi. 

Tuo tutustumisvaihe vaikutti luultavasti moneen seikkaan kurssin kulussa. Kun joutuu työskentelemään itselle hieman tuntemattomien henkilöiden kanssa, harkitsee omia sanomisiaan ja kirjoituksiaan varmasti tarkemmin. Näiden syiden johdosta uskonkin lehden sisällön olevan niin monipuolinen ja vivahteikas.

Lehden jokaisella kirjoittajalla oli aikalailla selvät sävelet kirjoitustyylistään sekä aiheista, jotka heitä kiinnostivat. Lehden nimi, Villi Visio, sopiikin minusta hyvin tällaisen innovatiivisen porukan tuotokselle. Juttuja löytyy niin televisiosarjoista, elokuvista, stand upista ja valokuvauksesta kuin myös muista vapaa-ajan aktiviteeteista. Mielipidekirjoituksiakin on kertynyt varsin suuri määrä.

Villillä Visiolla on mielestäni sen teemaan hyvin sopiva raikas ulkonäkö. Myös sisällysluettelon alla olevan ”apinalaatikon” kuvat ovat hauska idea. Näin lukija voi käydä katsomassa, minkä näköinen henkilö on kunkin jutun kirjoittanut. Tämä ratkaisu lehdessä osoittaa myös sen, että kirjoittajat seisovat juttujensa takana.

Villiä Visiota löytyy ilmaisjakeluna koulumme lisäksi eri liikkeistä muun muassa Pirkanmaan alueelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti