Arkista tarinaa

Tässä blogissa käsikirjoittamisen ja kuvallisen ilmaisun eri vuosikurssien opiskelijat kertovat tarinoita opiskelun arjesta Tampereen ammattikorkeakoulun Virtain toimipisteessä.
Tervetuloa blogimme lukijaksi! Lisätietoa opinnoista Virroilla

keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Mykkäelokuvia, käsikirjoituksia, tapahtumataltiointiaKUVA10:n opiskelijat taltioivat "Virtain yhteinen joulu" -tapahtuman. Anastasia ja Jari jouluisissa tunnelmissa.


10KUVAn yhteiseen veneeseen on ollut jännittävä astua: aluksi astuminen oli hieman huojuvaa, mutta yhteisvoimin olemme kaikki päässeet paikoillemme. Ja matka voi alkaa! Kaikki ovat tarttuneet innolla ”airoihin”, ja jaksaneet ahertaa ensimmäisten mykkäelokuvien ja käsikirjoituksien parissa. Mykkäelokuvat ovat viittä vaille valmiita ja käsikirjoituksetkin ovat mallillaan.

Muodostimme supersankarikaksikot, ja yhden kolmosen, ja aloimme kirjoittaa kynä sauhuten (tai itse asiassa näppäimistö kolisten) ensimmäistä lyhytelokuvaamme. Lopputuloksena on kymmenen ainutlaatuista käsikirjoitusideaa, jotka ovat suodattuneet synopsiksien ja kohtausluetteloiden läpi käsikirjoituksiksi. Tällä hetkellä on meneillä käsikirjoituksien kolmas versio. Ja tuskinpa jaksamme kauaa paikoillamme pysyä, sillä käsikirjoituksien valintapäivä lähestyy huimaa vauhtia, ja saamme innolla odottaa, että mitkä 2-3 käsikirjoitusta pääsevät esituotannon lisäksi itse tuotantovaiheeseen.

Innokkuutta löytyy jokaisesta, puhtia riittää ja loistava luokkahenki piristää pimeydenkin keskellä. Elokuvamaailmaan on ollut helppo käpertyä ja yhteinen seikkailumme on vasta alussa!

Lämmintä talven jatkoa ja rauhallista Joulun odotusta!

Heini Kuitunen/ KUVA10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti