Arkista tarinaa

Tässä blogissa käsikirjoittamisen ja kuvallisen ilmaisun eri vuosikurssien opiskelijat kertovat tarinoita opiskelun arjesta Tampereen ammattikorkeakoulun Virtain toimipisteessä.
Tervetuloa blogimme lukijaksi! Lisätietoa opinnoista Virroilla

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

"Se oli niin lähellä!"


Tanja Juslin juoksi melkein satasen maailmanennätyksen, mutta kuvapuolen joukkueen, Anastasian, Ulla-Riikan ja Tanjan, sijoitus riitti Kinect-cupissa tänä vuonna vain kakkossijaan.

Huhtikuussa järjestetyssä Wirtaus-tapahtumassa kisattiin X-Box 360:sta ja Kinectistä kolmen erilaisen tehtävän muodossa. Tehtävät olivat sadan metrin juoksu, keilaus ja väistely. Kaikki tehtävät suoritettiin Kinectillä. Kilpailun voittivat PIRKOn ammattiopiston oppilaat Tero, Eetu ja Marley. He saivat yhteensä 26 pistettä kolmestakymmenestä.

”Onneksi olimme saaneet harjoitella peliä jo hieman etukäteen koululla”, ryhmäläiset toteavat. ”Jännitti kyllä tosi paljon”, Marley lisää, vaikka tulikin toiseksi väistelyssä. Myös 100 metrin juoksussa Tero pääsi kakkossijalle.

Joukkue muodostettiin vasta tapahtumapaikalla. Luotto ryhmän voittoon oli kuitenkin koko ajan suuri, vaikka keilaus ei mennytkään ihan nappiin.

”Olimme Wirtauksessa muutenkin töissä. Oli hieno fiilis voittaa”, Tero sanoo. Wirtaus oli heistä onnistunut tapahtuma ja erityisesti Palefacen keikka oli hyvä.
Wirtaus-tapahtuman järjestivät TAMKin musapuolen toisen vuosikurssin opiskelijat.


Samuli Jylhä (alh. oik.) ojensi järjestäjien puolesta voittajajoukkueelle arvokkaan Kinect X-box 360 -paketin

Teksti: Ida-Maria Matinlauri ja Roosa Salonen
Kuvat: Heli Antila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti