Arkista tarinaa

Tässä blogissa käsikirjoittamisen ja kuvallisen ilmaisun eri vuosikurssien opiskelijat kertovat tarinoita opiskelun arjesta Tampereen ammattikorkeakoulun Virtain toimipisteessä.
Tervetuloa blogimme lukijaksi! Lisätietoa opinnoista Virroilla

perjantai 6. toukokuuta 2011

Me rakastamme!

Kevään lyhytelokuvien esittelyssä eilisessä gaalassa Oskarin kaapannut "Me rakastamme":

Me Rakastamme -elokuva on hyvän mielen rakkaustarina, jonka päähenkilönä on nuori pappi Henrik. Henrikin puntit alkavat vipattaa ja kädet hikoavat, kun seurakuntaan palkataan uusi kanttori, nuori ja kaunis Sanni. Henrik ei kuitenkaan uskalla heittäytyä rakkauden vietäväksi, vaan tuntee itsensä kömpelöksi ja ujoksi. Hän piiloutuu töidensä taakse ja keskittyy vain seurakunnan hyvinvointiin. Tukenaan Henrikillä ovat hänen rukouksensa, sekä hyvä ystävä Jouni. Onnistuuko Henrik voittamaan ujoutensa? Se jääköön salaisuudeksi.

Idea elokuvaan tuli viimeaikaisista keskusteluista Suomen evankelisluterilaisen kirkon toiminnasta ja siitä miten negatiivisessa valossa kirkko nykyään nähdään. Me Rakastamme on tarina, jolla halutaan osoittaa, että kirkon työntekijätkin ovat vain ihmisiä ja kamppailevat samojen ongelmien kanssa siinä missä muutkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti