Arkista tarinaa

Tässä blogissa käsikirjoittamisen ja kuvallisen ilmaisun eri vuosikurssien opiskelijat kertovat tarinoita opiskelun arjesta Tampereen ammattikorkeakoulun Virtain toimipisteessä.
Tervetuloa blogimme lukijaksi! Lisätietoa opinnoista Virroilla

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Paikallistelevision lähetykset käynnistyvät tänään

Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijat ahkeroivat tällä hetkellä Virroilla televisio-ohjelmien kuvausten ja jälkituotannon parissa. Työn tulokset ovat kevään aikana nähtävissä tutulla Ylä-Pirkanmaan paikalliskanavalla.

Osuuskuntaa kanavan takana on uudistettu ja ohjelmatarjontaa laajennettu, jotta osaajat kohtaavat entistä paremmin paikalliset ihmiset. Viime vuonna tutuksi tullut VTV, eli Välke TV muuttuu vuoden alusta VäriTVksi ja osuuskunta tunnetaan nykyään nimellä MediataideM. Osuuskunta koostuu käsikirjoittamisen ja kuvallisen ilmaisun toisen vuosikurssin opiskelijoista.

Uudet, monipuoliset ja laadukkaat ohjelmapaketit Lifestyle ja kulttuuri eivät jätä varmasti ketään kylmäksi! Lifestyle-paketissa lähdetään Automanian Paulin kanssa ratin taakse testaamaan erilaisia autoja, Askel-ohjelmassa Merita haluaa muuttaa elämäntapojaan terveellisempään suuntaan. Tyylitellen-ohjelman Ullis keskustelee tunnettujen muotibloggaajien kanssa uusimmista trendeistä ja 4foodissa opiskelijat kokkaavat maukkaita ruokia pienellä budjetilla.

Kulttuuripaketista taas löytyy viihdettä perheen pienimmille, kun Hilla ja Hepuli lähtevät matkustamaan ympäri lähialuetta. Nuorille tarjotaan taas Limit-ohjelmaa elokuvista ja musiikista. Myöskään vanhempia ei ole unohdettu, Sarasteen mukana pääsemmekin kuulemaan uskomattomia selviytymistarinoita ja uutisissa raportoidaan paikallisia uutisia.

VäriTVllä pyörii mainoksia ohjelmista, joista voikin valita jo etukäteen oman suosikkinsa. Kanavan ohjelma-ajan ja paikan kaapeliverkossa tarjoaa PHPOY ja se näkyy kanavapaikalla 255. Näkyäkseen VäriTV vaatii kanavalistan päivityksen. Kanava näkyy Ylä-Pirkanmaan ja lähikuntien kaapeliverkossa. Myöhemmin ohjelmat ovat nähtävissä myös Internetissä. Lisätietoja ohjelmista löytyy osuuskunnan nettisivuilta mediataidem.com.

Ensimmäinen lähetys tulee ulos tänään alkuillasta, jolloin television eteen kannattaa liimautua. Kevät pyörähtää käyntiin Lifestyle-paketilla. Avauslähetyksessä testataan muun muassa erilaisia perheautoja ja tutustutaan Nelliinan vaatehuoneeseen.

Lisätietoja:

Olli Uosukainen
050 – 533 9575
olli.uosukainen@cult.tamk.fi

mediataidem.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti