Arkista tarinaa

Tässä blogissa käsikirjoittamisen ja kuvallisen ilmaisun eri vuosikurssien opiskelijat kertovat tarinoita opiskelun arjesta Tampereen ammattikorkeakoulun Virtain toimipisteessä.
Tervetuloa blogimme lukijaksi! Lisätietoa opinnoista Virroilla

maanantai 7. toukokuuta 2012

Kutsu pääsykokeisiin lähtee tänään

Oletko hakenut opiskelemaan viestinnän koulutusohjelmaan Virroille? Sinun kannattaa lähipäivinä seurata postiasi tarkkaan, sillä pääsykoekutsut lähetettiin tänään.

Pääsykokeet järjestetään Virtain toimipisteessä 4.-5. kesäkuuta. Pääsykokeisiin osallistujien suuren määrän vuoksi uudet opiskelijakandidaatit kutsutaan paikalle neljässä eri ryhmässä. Oman ryhmäsi tarkka osallistumispäivä ja aikataulu löytyvät saamastasi kutsukirjeestä. Erillistä ilmoittautumista pääsykokeisiin ei vaadita.

Pääsykoepäivinä paikalla on myös tuutoriopiskelijoita, joiden kanssa Sinulla on mahdollisuus keskustella opiskelusta ja asumisesta Virroilla.

2 kommenttia:

  1. Olisiko mahdollista tietää, kuinka paljon hakijoita oli, ja kuinka monelle kutsut lähetettiin?

    Ja olisi kiva lukea myös pääsykokeesta kokemuksia ja muuta sellaista, innolla odotan kolahtaako postiluukkuuni kirje tällä viikolla:)

    VastaaPoista
  2. Viestinnän koulutusohjelmaan Virroille oli tänä keväänä yhteensä 264 hakijaa. Yhtä aloituspaikkaa tavoitteli siis 6,6 hakijaa.

    Valintakokeisiin kutsutaan kaikki, joiden ennakkotehtävä on hyväksytty.

    VastaaPoista