Arkista tarinaa

Tässä blogissa käsikirjoittamisen ja kuvallisen ilmaisun eri vuosikurssien opiskelijat kertovat tarinoita opiskelun arjesta Tampereen ammattikorkeakoulun Virtain toimipisteessä.
Tervetuloa blogimme lukijaksi! Lisätietoa opinnoista Virroilla

maanantai 8. marraskuuta 2010

Vilkaisuja Välkkeen ohjelmatarjontaan

Mediaosuuskunta Välke työstää ohjelmia omalle kaapelikanavalleen jo täyttä häkää. Tässä lyhyt esittely tulevasta:

ILMIÖN ÄÄRELLÄ

Ilmiön äärellä on nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu kulttuuriohjelma. Viisihenkinen työryhmämme on juuri saanut kuvattua demojakson. Seuraavaksi luvassa on jakson kasaan editointia, josta saadaan hahmotettua ohjelman lopullinen rakenne. Kun demo on raavittu kokoon, pääsee ohjelman tuotanto kunnolla vauhtiin. Varautukaa, sillä tuutista alkaa pian puskea Pikku Poneja ja muuta mielikuvituksekasta!

VARASTETTU LAPSUUS

Varastettu lapsuus kertoo kahdesta lapsesta, Adasta ja Miskasta. He joutuvat taikamaailmaan, jossa überpahis Limalörtti hallitsee valtakuntaansa. Limalörtti pakottaa kätyrinsä kanssa lapset aikuisten maailmaan, josta he alkavat taistella tietään takaisin lapsiksi. Matkan varrella tapahtuu erinäisiä vastoinkäymisiä. Pääsanoma ohjelmassa on nauttia lapsuudesta niin kauan kuin mahdollista. Ohjelma on suunnattu lapsille.

YLILUONNOLLISEN JÄLJILLÄ

Pöö! Kummitussarjaa kuvaamme ensimmäisen jakson Virtain 4H-yhdistyksen maatalolla, jota kävimme katsomassa kuvausryhmän kanssa. Nainen ratissa, nainen kartturina; netistä otetuilla harhaanjohtavilla ajo-ohjeilla reissusta ei tullut mikään kovin suuri menestys. Lähdimme ajoissa liikenteeseen, mutta loppujen lopuksi olimme melkein puoli tuntia myöhässä.
Vastoinkäymisten jälkeen pääsimme kuitenkin perille ja totesimme talon olevan täydellinen kuvauksiin. Siellä oli mukavia ihmisiä, hyvä vastaanotto ja tilat olivat juuri sellaiset kuin olimme kuvitelleet. Kokonaisuutena reissu oli hyvin jännä.

KIERO KIERROS


Kiero kierros on huumorisarja, jonka sketseissä on absurdeja käänteitä ja kummallisia tilanteita. Sketsien välillä on aina ovela siirtyminen. Sarjassa ei ole varsinaisia päähenkilöitä, mutta se on kuitenkin helposti ymmärrettävä ja hauska. Kiero kierros on näkemisen arvoinen tapaus niille, jotka haluavat nauraa.

Sarjan alkuperäisidea on Rauli Hirvilammin ja Miika Huikurin käsialaa, jotka ovat myös ohjanneet ensimmäisiä sketsejä. Kuvauksissa on ollut hauskaa ja tekijätiimin tunnelma on toiveikas.

UUTISET

Lisäksi Välke toteuttaa kanavalle Ylä-Pirkanmaan Uutiset, jossa raportoidaan Virtain ja lähialueiden ajankohtaisista uutistapahtumista.

Lähetykset alkavat tammikuussa. Pysy kanavalla!

Mediaosuuskunta Välke

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti