Arkista tarinaa

Tässä blogissa käsikirjoittamisen ja kuvallisen ilmaisun eri vuosikurssien opiskelijat kertovat tarinoita opiskelun arjesta Tampereen ammattikorkeakoulun Virtain toimipisteessä.
Tervetuloa blogimme lukijaksi! Lisätietoa opinnoista Virroilla

maanantai 28. marraskuuta 2011

”On the top of the World”Varmistimme, että pakkaamme autoon hyviä cd-levyjä. Lähdimme nimittäin Saraste-ohjelman kolmen hengen kuvausryhmänä kohti Pohjois-Suomea.  Itse en ollut noin pohjoisessa koskaan käynytkään.

Ensimmäisenä päivänä yövyimme Oulaisissa, jossa saimme rentoutua saunomalla. Seuraavana päivänä ajoimmekin suoraan Rovaniemelle ja tutustuimme Sarasteen toisen jakson haastateltavaan Kerttu Helyseen.

Kävimme Kertun kodikkaan oloisessa työpaikassa Kuntopurossa, jossa on erilaisia terveellisiä aloe vera -tuotteita ja erikseen hierontahuone. Tunsimme olomme tervetulleeksi ja saimme maistaa rentouttavaa teetä ja aloe vera -geeliä. Illalla kiersimme kaupunkia ja yövyimme jaksoa sponsoroivan hotelli Aakenuksen huoneessa.

Rovaniemi on tähän aikaan kylmä ja pimeä kaupunki, jota kuitenkin valaisevat lämminsydämiset ihmiset. Kuvaukset onnistuivat hyvin ja koimme erilaisia tunteita Kertun kertomuksien mukaan, sekä jaoimme unelmiamme tehdä maailmasta parempi paikka.

Kuvausten jälkeen söimme mahamme täyteen Comicos -nimisessä tex-mex ravintolassa, joka sponsoroi myös tätä jaksoa. Olimme siis valmiita lähtemään napapiirille Kertun johdolla. Kävimme joulupukin majassa, mutta pukki oli niin kiireinen, ettemme ehtineet moikkaa.

Saimme tutustua mahtavaan ihmiseen ja palasimme hyvillä mielin kotiin Virroille.

Derya Tekin

PS. Lue ohjelmapaketin valmistumisesta lisää MediataideM-blogista .


Fanita MediataideM-osuuskuntaa Facebookissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti