Arkista tarinaa

Tässä blogissa käsikirjoittamisen ja kuvallisen ilmaisun eri vuosikurssien opiskelijat kertovat tarinoita opiskelun arjesta Tampereen ammattikorkeakoulun Virtain toimipisteessä.
Tervetuloa blogimme lukijaksi! Lisätietoa opinnoista Virroilla

keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Vietä iltaa joukossamme - Virtain yhteinen jouluJouluista musisointia, pikkutonttujen tanssahtelua ja paljon muuta on luvassa tänä vuonna Killinkosken koululla 1.12.2011 klo 18.00 alkaen. Virtain yhteinen joulu kokoaa tänä vuonna jo neljättä kertaa eri-ikäiset ihmiset Virroilta ja lähikunnista yhteen nauttimaan jouluisesta ohjelmasta. Killinkoskelle on järjestetty ilmainen kuljetus Virtain torilta klo 17.30. Paluukuljetus on luvassa keskustaan tapahtuman jälkeen.

Joulujuhlassa on tarjolla puuroa ja mehua. Illan ohjelma alkaa puurotarjoilulla kello 18 ja ohjelmallinen puoli käynnistyy kello 19. Joulun tunnelmaan johdattelevat illan aikana muun muassa Killinkosken koulun oppilaat, Killinkosken päiväkotilaiset ja esikoululaiset, Virtain lukio ja Merikanto-opisto.

Myös itse Joulupukki on lupautunut vierailemaan tapahtumassa ja tuomaan pienen yllätyksen perheen nuorimmille. Järjestäjät toivovat, ettei omia lahjoja tuotaisi. Tapahtuma tarjoiluineen on maksuton.

Virtain yhteinen joulu – tapahtuman järjestelyistä vastaa Pirkon Oppilasosuuskunta Tekevät kädet, Tampereen ammattikorkeakoulun viestinnän koulutusohjelman ’Digitaalinen ääni ja kaupallinen musiikki’ – suuntautumisvaihtoehdon toisen vuoden opiskelijat sekä mediaosuuskunta MusicActive. Jouluista tunnelmaa mukana luomassa ovat tänä vuonna Killinkosken kyläyhdistys, Virtain kaupunki, Virtain osuuspankki, S – Market, K – Supermarket ja Löytötex.

TAMKin roolina on tänä vuonna hoitaa tapahtuman taltiointi ja äänentoisto. Järjestelyistä vastaa Pirko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti